Kinderopvang

De kinderdagopvang bij Kids Society Erica is er voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke dag verwelkomen we onze kids en hun ouders met enthousiasme en liefde voor ons vak. En dat al bijna veertig jaar lang.

Al sinds 1980 staat Kids Society Erica voor een doordachte en liefdevolle opvang van kinderen. Je mag daardoor rekenen op rijke expertise van echte vakmensen. En op een hele zelfkritische blik en bijzonder hoge mate van professionaliteit. Het resultaat? Tal van certificaten en diploma’s. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden: een stimulerende, beschermde en warme omgeving voor onze kids. Daarom luisteren we ook goed naar jouw kind. Hoe ouder de kinderen, hoe meer inspraak ze hebben. Denk aan de Tieneropvang en de Kinderraad. 

Generaties leefgeluk

In het Leeflandgoed Opwetten worden generaties verbonden. Op deze locatie ontmoeten kinderen en ouderen elkaar. De balans tussen traditie en vernieuwing is dan ook de basis voor het leeflandgoed.

De onbevangenheid van kinderen en de herinneringen en ervaringen van ouderen vullen elkaar goed aan. Spontane ontmoetingen tussen beide partijen, leren kinderen delen en behulpzaam zijn. Ouderen hebben een rijke bron aan levenservaring waar kinderen uit kunnen putten. Mooie verhalen die zij maar al te graag willen delen. Zo voeden zij elkaar met leefgeluk.