Dagbesteding

Zinvol en op een leuke manier de dag doorkomen is belangrijk voor iedereen. Met het ouder worden is het op een plezierige manier de dag doorkomen niet meer zo vanzelfsprekend. Archipel biedt u in Leeflandgoed Opwetten de mogelijkheid uw passies (weer) op te pakken en samen met anderen én met kinderen aan activiteiten deel te nemen. 

Leeflandgoed Opwetten

Een prachtig en spraakmakend initiatief in een oude, monumentale boerderij die momenteel geheel verbouwd wordt. Als eerst bieden we binnen het Leeflandgoed (wijk)activiteiten aan voor mensen op hoge(re)leeftijd die ondersteuning nodig hebben om een prettige dag te kunnen hebben. De monumentale boerderij zelf wordt mooi gerestaureerd. Archipel Dagbesteding gaat hier, samen met Kids Society Erica, gebruik van maken. Archipel voor dagbesteding aan thuiswonende ouderen en Kids Society voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. Op deze manier brengen we kinderen en ouderen samen en zullen er contacten en ontmoetingen plaatsvinden die van meerwaarde kunnen zijn voor beide groepen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er ook voldoende mogelijkheid tot rust is als er kinderen spelen. Daar waar rust nodig is, wordt daar ook zeker in voorzien.

Generaties leefgeluk

In het Leeflandgoed Opwetten worden generaties verbonden. Op deze locatie ontmoeten kinderen en ouderen elkaar. De balans tussen traditie en vernieuwing is dan ook de basis voor het leeflandgoed.

De onbevangenheid van kinderen en de herinneringen en ervaringen van ouderen vullen elkaar goed aan. Spontane ontmoetingen tussen beide partijen, leren kinderen delen en behulpzaam zijn. Ouderen hebben een rijke bron aan levenservaring waar kinderen uit kunnen putten. Mooie verhalen die zij maar al te graag willen delen. Zo voeden zij elkaar met leefgeluk.

Meer weten? Neem telefonisch contact op met ons via telefoonnummer: 06 82967337 of stuur een mail naar info@leeflandgoedopwetten.nl.